måndag 11 november 2013

Leverröntgen

Jag blir kvar på sjukhuset i några dagar till. Man vill se vad som händer när man slutar ge mig antibiotika och få svar på några viktiga prover. Det känns segt, men det är bra att jag bli ordentligt utredd.

I förmiddags fick jag veta att mina levervärden är förhöjda och har blivit lite sämre de senaste dagarna. Så idag fick röntga levern för att se om det ser ut att vara någon infektion. Mina utslag på huden har bleknat, jag tror de är på väg bort.

3 kommentarer:

  1. Tack för att du orkar hålla oss uppdaterade med din utveckling! Håller alla mina tummar för snabb återhämtning och hemgång! Men att bli omhändertagen på sjukhuset är nog det allra bästa just nu för dig. Kram från Jenny i Bromma

    SvaraRadera
  2. Hej Jenni! Segt är bara förnamnet! Det är ändå tryggt att veta att du är i goda, kunniga händer. Bra att du kollas extra noga innan du återvänder hem. Du kommer att klara några dagar till och nu är du ju inte skyddsisolerad längre om jag minns rätt. Jag önskar verkligen att du snart kan vända hemåt till hemmets vrå, häst och höstmys i adventstid.
    Många värmande kramar till dig!
    Medresenären

    SvaraRadera
  3. Mer än segt, vill jag påstå. Endera har jag läst mig till att levern kan påverkas av den behandling du genomgått eller också har du inledningsvis berättat om detta. Det är kanske inte så konstigt om din lever protesterar, tänk så mycket som den fått rena under din sjukdomstid.Jag tror det var på cancergalan som en berättade att hon blivit tillsagd att kissa lite och sedan spola för att blanda ut cellgifterna i avloppsvattnet. Man kan funder hur kroppen står pall.
    Du klarar detta att din hemresa blir fördröjd, det är jag övertygad om, du resonerar så klokt, din hemlängtan är stark, och du kommer att få din dröm uppfylld med ridturer på din "silvertjej".
    Hälsningar Vän på nätet

    SvaraRadera