måndag 2 december 2013

Isolering bruten

Immunförsvaret har blivit starkare och idag behövde jag inte längre vara isolerad. Men på eftermiddagen har jag haft feber och snabbsänkan har ökat. Jag hoppas det inte är någon bakterieinfektion på gång för den här veckan vill jag ju åka hem!

I parken lindas träden med ljusslingor. Igår var det en gran, nu är det två. Jag ser dem från mitt fönster. Huvudet är fullt av vemodiga sånger. Här är en:

3 kommentarer:

  1. Hej! Gott att höra att du har ett bättre immunförsvar! Du ska se att det ordnar sig sakta men säkert men det har verkligen prövat dig på olika sätt. Klart att du längtar hem, den starkaste kan bryta ihop för mindre! Jag håller verkligen tummarna för dig att du får lämna avdelningen för hemfärd snarast. Du har mycket att ta igen! Återseendet mellan dig och din häst kommer att kännas underbart, nosen mjukare än någonsin och känslan av samhörighet oslagbar.
    Håller båda tummarna för dig!
    Medresenären

    SvaraRadera
  2. Nej, Jenni nu får det inte dyka upp någon ny bakterie, du måste ha avverkat alla.
    Nu är det hemfärd som gäller. Fyll din skult med positiva tankar och inga sorgliga låtar.
    Tänk istället på känslan att få rida sista biten hem, eller åka släde efter din silvervän sittande under en renfäll i ljustet av facklor, kanske en kär vän bredvid och pappa som kör. När du öppnar stalldörren känner du doften av hö, häst, havre och lite hästskit. Ditt barndomshem är fyllt av doften från glögg, pepparkakor, gran, skinka och hembakat saffransbröd.
    Just det, nu har du fyllt lukt, smak-, och känslosinnet.
    En fortsatt hoppfull advent som egentligen betyder ankomst och som passar bra här och nu.
    Vän på nätet

    SvaraRadera
  3. Ja, fantastiskt vacker låt! Spelar också den ibland. Jag lyssnar ofta på musik och blandar friskt musikstil efter humör. Tycker det hjälper att lyssna på vemodig musik om jag är ledsen. Det känns skönt på något vis... Man får "respons" på sina känslor och ibland kan jag börja gråta när jag lyssnar och det känns så skönt att få släppa på lite spänningar. Det är okej att känna! Du har haft det/har det omänskligt tufft! Musik är en fantastisk ventil, utnyttja den.

    Men jag håller alla tummar och tår för dig att du snart skall börja lyssna på pep-musik och att du skall få fortsätta ditt liv i en positiv riktning! Du förtjänar det efter all otur!! Hästen måste ju ha hem sin "matte" (eller vad det nu heter med hästtermer), sin fantastiska vän!! Önskar dig en fin fortsatt december och en så bra tillvaro som det går. Nu vänder det snart!!

    SvaraRadera