tisdag 24 december 2013

God jul!

På förmiddagen fick jag mitt dropp med Foscavir på sjukhuset men sedan har jag haft en lugn och fin julafton tillsammans med familjen. Det är längesen jag mådde så bra och det är en lyx att ha den här energin. Jag hade nästan glömt hur det var att inte ha den där ständiga tröttheten i kroppen och huvudet, att kunna äta med god aptit och inte ha feber eller ont någonstans. Bästa julklappen som finns!

3 kommentarer:

  1. God fortsättning! Helt klart bästa julklappen till dig och till oss som följer din blogg! Underbart att ha god matlust och att unna sig lite god traditionell julmat. Har lyssnat till Marie Fredrikssons nya cd de senaste dagarna. Texterna andas bl a tacksamhet över livet, äkta kärlek, styrka och värdet av trygghet och stöd. Värt att lyssna på och reflektera över vad som egentligen betyder allra mest! Allt gott till dig nu och i fortsättningen!
    Medresenären

    SvaraRadera
  2. Det blev alltså "En riktigt God Jul" för dig Jenni.En god jul som vi alla här ute önskade dig.
    Den julklappen har jag sakta men säkert hjälpt till att slå in sedan transplantationen.Ett papper som består av ängslan, förtvivlan, bakslag, hopp, förtröstan och glädje.
    Bästa julklappen till hela familjen. Njut!
    Vän på nätet

    SvaraRadera
  3. åh, glad jag blev nu när jag kikade in och läste detta. jag önskar att 2014 ska få bli ett bättre år, du är verkligen värd det. har tänkt massor på dig. massa kramar <3

    SvaraRadera