torsdag 6 mars 2014

"Hoppet är det stora jobbet" (B. Malmsten)

I natt slöt sig mörkret kring mig. Jag tänkte på den jävla sjukdomen. Jag önskar att jag inte hade läst i Facebookgruppen "Hodgkin's Disease & Relapsed". Det var något som någon skrev om allogen transplantation som lockade in mig. Så dumt. Av naturliga skäl är det inte de som det har gått bra för håller till i den gruppen. De som är friska går vidare. Det vill jag också göra.

4 kommentarer:

  1. Du och Anniken Rokseth är mina hjältar! Följer era bloggar. Era allogena transplantationer verkar ha gått så bra. Visst, allt kan hända när det gäller denna sjukdomen, men det är så skönt att det sett bra ut så pass länge, det tyder på att remissionen ska fortsätta hålla!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vad fint skrivet! Jag följer också Annikens blogg. /Jenni

      Radera
  2. Läs inte allt om din sjukdom, Du är ändå unik och det som hänt andra behöver inte hända dig.
    Koncentrera dig på hur du hittills lyckats tillintetgöra hotet från Herr Hodgkins. Tidsnog får man veta det man behöver veta. Gläds åt varje dag du känner dig så här frisk. Vi vet alla att det inte är alla cancersjuka förunnat att få gå vidare i livet.
    Tillåt dig inte att hamna i mörker nu när allt verkar ljust.
    Vän på nätet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har märkt att det är både bra och dåligt att läsa om sjukdomen. Bra ibland för att kunna förbereda sig och bearbeta, dåligt ibland för att det kan skapa mer rädsla. Just nu är jag nog i ett skede då jag inte ska läsa så mycket. /Jenni

      Radera